Pentue suunniteilla

20.04.2020 10:06

Kovan kysynnän vuoksi päivitän tänne tietoja Papun mahdollisista pennuista.

 

Sulhaseksi olen valinnut  uroksen jolla on  erittäin hyvät paperit ja luonne, nimi on Akropoliin Moccalatte tuttavallisesti Nipsu :)
Tietenkin uros on käynnyt lääkärin tarkastuksessa jossa  kuvataan lonkat ja silmät, sama operaatio on tehty jo Papulle ja molemmat saivat puhtaat paperit eli täyttävät  PEVISA (perinnöllisten vikojen ja sairauksien vastustamisohjelma) vaatimukset . Tulokset voi katsoa  osoitteessa: https://jalostus.kennelliitto.fi
/frmKoirat.aspx?TK=9&TA=0&VuosiA=2018&VuosiY=2018
Me olemme ihan alkumetreillä näissä pentuhaaveissa viime viikolla oli astutus  ja jos kaikki menee hyvin pennut syntyisivät kesäkuun alussa ja olisivat luovutus ikäisiä elokuun puolella.
Tosi paljon on tullut pentu kyselyitä mutta varauksia en ole ottanut vastaan koska kyseessä on ensimäinen pentue Papulla joten on monia asioita jotka voivat mennä pieleen. 
Olen sanonut kaikille että jos olisivat yhteydessä noin kuukauden päästä jolloin saan ultraääni -kokeen tuloksen jolloin tiedän onko Papu tiineenä ja montako pentua olisi odotettavissa. Silloin vasta alan harkitsemaan varauksia.

 

Takaisin

Yhteystiedot

© 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

Luo ilmainen nettisivustoWebnode